ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Tο 1ο Νηπιαγωγείο Βούλας είναι ένας οργανισμός προσχολικής εκπαίδευσης με εκπαιδευτικό προσωπικό, που αποτελείται από τρεις μόνιμους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι συνεργάζονται άριστα μεταξύ τους, και με μαθητικό δυναμικό, μέχρι πενήντα μαθητών ανά σχολικό έτος.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το σχολείο μας και τις δράσεις του.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

EKΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Το σχολείο μας επισκέπτεται άλλο χώρο όποτε χρειάστεί για να έρθουν οι μαθητές με περισσότερα ερεθίσματα ώστε να γίνει πράξη η βιωματική μάθηση.

Περισσότερα

EKΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Όπου η μετακίνηση δεν είναι εφικτή, η βιωματική μάθηση επιτυγχάνεται με εκδηλώσεις στο χώρο του σχολείου, μόνοι μας ή σε συνεργασία με εξωτερικούς φορείς.

Περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Κάθε χρονιά εφαρμόζουμε προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, αγωγής υγείας και πολιτιστικών θεμάτων με τη βοήθεια του αντίστοιχου υπευθύνου από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ

Το σχολείο μας συμμετέχει σε ευρωπαϊκά προγράμματα μέσω της Εθνικής Μονάδας Συντονισμού, του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών, που στοχεύουν στον εμπλουτισμό του προγράμματος σπουδών του.

Συμμετοχή σε σεμινάρια ενδοϋπηρεσιακής κατάρτισης (Ιταλία 2003, Γαλλία 2011, Ισλανδία 2016)

Συμμετοχή σε δίκτυο ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών οργανισμών από Ισπανία, Γαλλία, Βέλγιο, Πορτογαλία, Ιταλία, Ρουμανία και Ελλάδα (2008)

Συμμετοχή σε σχολική σύμπραξη με σχολεία από Ιταλία και Ρουμανία (2008-2010).

Κατά το σχολικό έτος 2015-2016 πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα "Tο 1ο Νηπιαγωγείο Βούλας βγαίνει στη φύση".

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγκάλου & Γράμμου 166 73 Βούλα

210 8954 639

210 8954 639

mail@1nip-voulas.att.sch.gr